De laatste winter (Erik Winter Book 10) (Dutch Edition) by Åke Edwardson,Elina van der Heijden,Wiveca Jongeneel

By Åke Edwardson,Elina van der Heijden,Wiveca Jongeneel

Twee vrouwen zijn op identieke wijze vermoord in hun slaapkamers. Is er een verband met de dode guy die door Erik wintry weather op het strand wordt gevonden?

‘Åke Edwardson is een uitzonderlijk getalenteerde verhalenverteller.’ – Henning Mankell

Het belooft een prachtige iciness te worden in Göteborg, maar niet voor de inwoners van de wijk Vasastan. Op een vroege decemberochtend treft het politieteam onder leiding van Erik wintry weather in een stylish appartement een gewurgde vrouw en een guy in surprise aan. De guy zweert dat hij bij het ontwaken zijn associate levenloos naast zich in mattress aantrof. Wanneer er enkele dagen later een identieke moord plaatsvindt, begint agente Gerda Hoffner, die inspecteur iciness assisteert bij het onderzoek, te denken dat de moordenaar misschien een boodschap heeft willen achterlaten. Ze deelt haar vermoedens met haar chef, waarop de zaak een wending neemt die Gerda dichter bij de waarheid brengt, maar die tegelijkertijd onverwacht het einde aankondigt van de politiecarrière van Erik Winter…

'**** Met een magistraal slotakkoord beëindigd Ake Edwardson de Winter-reeks. [...] Edwardson weet de perfecte balans tussen traagheid en spanning te vinden. Winters gedachtespinsels leiden de lezer naar het verrassende slot, dat, zoals de titel tenminste suggereert, het laatste deel van de reeks is. [...] Stoppen op het hoogtepunt is nooit een slecht idee.' - VN's Detective & Thrillergids

Show description

Read or Download De laatste winter (Erik Winter Book 10) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Onderhandelen met jezelf (Dutch Edition)

Het leven is een aaneenschakeling van onderhandelingen. Van kleine dagelijkse beslissingen tot de grote momenten in je leven: je onderhandeltelke keer als je iemand probeert te overtuigen, als je een besluit neemt of een clash probeert op te lossen. Erica Ariel Fox is professional op hetgebied van onderhandelen en leiderschap en betoogt in dit boek dat de belangrijkste onderhandelingen in het leven de onderhandelingen zijn dieje met jezelf voert.

Franse werkwoorden voor Dummies, pocketeditie (Dutch Edition)

Op een gemakkelijke manier de Franse werkwoordstijden onder de knie krijgenDe complexe werkwoordsvormen maken het Frans een lastige taal; veel mensen ervaren juist in dit onderdeel problemen. Met de pocketeditie van Franse werkwoorden voor Dummies note je wegwijs uit de verwarrende regels, ingewikkelde voorschriften en de meest voorkomende uitzonderingen.

Alles wat solide was (Dutch Edition)

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische hindrance te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide examine en een hot pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden.

Kip (Op het menu) (Dutch Edition)

? Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke bereidingen vormen de vaste waarden in de wereldkeuken?

Extra resources for De laatste winter (Erik Winter Book 10) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.16 of 5 – based on 46 votes